EU Open A1/A3 Dronecertifikat – Lør-Søn. 07-08. Dec 2024

1½-dags EU Open A1/A3 dronecertifikat

Som ny dronepilot kan man ofte blive i tvivl om hvor og hvordan man må flyve med sin drone – Der er både EU-lovgivningen og danske supplerende bestemmelser at forholde sig til – og det kan være svært at overskue hvad man må, og ikke må. EU Open A1/A3 teorikurset giver dig den grundlæggende viden og mulighed for at få svar på spørgsmål. Teorikurset afsluttes med Trafikstyrelsens on-line-test til et EU Open A1/A3 dronecertifikat.

Efter teoriprøven vil vores erfarne instruktører hjælpe dig i gang med den grundlæggende flyvetræning, det foregår i nærheden af kursusstedet, og der vil normalt være mulighed for at prøve forskellige droner, i forskellige størrelser. Flyvetræningen kan dog kun gennemføres såfremt vejrforholdene tillader det.

Efter du har været på kursus anbefaler vi, at du efterfølgende gennemfører den praktiske selvuddannelse inden du begynder at flyve i tættere bebyggede områder.

VIGTIGT; Til kurset medbringes egen PC eller tablet og NEM-ID til brug ved online testen.

Prisen er for kurset en garanteret totalpris – Vi har INGEN tillæg for kursus materialer, eller andre skjulte ekstra gebyrer, ud over Trafikstyrelsen´s et prøvegebyr på kr. 65, som kursisten selv skal afholde efter bestået teoriprøve. Husk Dankort og Nem-ID

OBS! – Ønsker du at flyve med din egen drone under kurset skal du have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring, såfremt din drone vejer mere end 250 gr. En sådan ansvarsforsikring kan med fordel tegnes via et medlemskab hos Coverdrone.

ABC Flight Academy´s stiller lånedroner til rådighed, disse er ansvarsforsikrede i henhold til gældende lovbestemmelser.

Pris Kr. 1495 

Kursus beskrivelse:

  • Teorikursus – 1 dag, efterfulgt af teoriprøve
  • Praktisk flyvetræning – ½ dag med instruktør (Hvis vejrforhold tillader det)
  • Kursus materialer
  • Mulighed for lån af droner i forbindelse med praktisk flyvetræning.
  • Råd og vejledning i forbindelse med tegning af ansvarsforsikring
  • Råd og vejledning inden du køber en drone

Tilmeld her

Kursus tilmelding

Vælg hvor mange deltagere og klik [Næste]

Tilgængelige Deltager: Unlimited
Der er ikke flere pladser på dette kursus.