Kunderne siger ...

Tusind tak for et fantastisk kursus! Det var meget lærerigt og samtidig hyggeligt 🙂

Jeg håber vi ses snart igen

 

Luftfartsinspektør, TBST

Vil gerne rose ABC Flight Academy for deres flyveundervisning.
Da jeg efterfølgende var ude at flyve havde jeg en skøn ro og kontrol over dronen,
som jeg ikke har haft før. Det var en sand fornøjelse at flyve.

Projektkoordinator Biegga A/S

Airborne Consult har hjulpet mediekoncernen Jysk-Fynske Medier med de udfordringer der opstår, når en virksomhed vil arbejde professionelt droner.
Airborne Consult har, på hurtig og kvalificeret vis, udarbejdet vores driftshåndbog, og fået den godkendt hos Trafikstyrelsen. Det er vor opfattelse, at Airborne Consult kvalifikationer, erfaring og indsigt, har sparet Jysk Fynske Medier for meget arbejde. Venlighed, hjælpsomhed og lune er kendetegn for Airborne Consult.

Honorar til konsulentbistand hos Airborne Consult er givet rigtig godt ud.

Fotograf Jysk Fynske Medier

Vi i Biegga AB har igennem det sidste års tid været i tæt dialog med Airborne Consult. I forbindelse med vores arbejde i Sverige og Danmark, har vi haft stor gavn af Niels Erik Høiberg viden, specielt i forbindelse med tilladelser og regelsæt, og ikke mindst log- og bruger manualer i forhold til at betjene og bruge vores droner lovmæssigt korrekt. Ikke mindst er vi meget tilfredse med, at Airborne Consult altid er kontaktbare, og kommer hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Airborne Consult, og vi vil selv også fortsætte vores samarbejde med Airborne Consult i forbindelse med udvidelse af landområder, og når vi får indkøbt flere droner.

Direktør Biegga AB, Sverige

Jeg har i en årrække samarbejdet med Airborne Consult i forbindelse med forsikringsrelaterede opgaver, og jeg imponeres gang på gang, ikke blot af deres viden, men også af deres innovative og løsningsorienteret tilgang. Airborne Consult er i mine øjne Danmarks første og bedste go-to virksomhed indenfor det kommercielle UAS område.

Senior Aviation Underwriter Beta Aviation Insurance

Personligt og professionelt samarbejde. Niels Erik Høiberg´s 45 år i luftfartsbranchen har vi nydt godt af. Airborne Consults arbejde er vellidt hos trafikstyrelsen og vores driftshåndbog blev godkendt smertefrit ved første gennemlæsning.

CEO Dronesystems ApS

Hurtig og præcis rådgivning, gode kontakter til Trafikstyrelsen, venlig og god service.

Direktør Heliscope Aps

Bedre services findes ikke, man bliver fulgt trygt igennem systemet hele vejen. Maksimal ”Value for Money”.

Direktør Bedre Film

Efter første samtale, var aftalen på plads og senere havde vi en gennemgang af driftshåndbogen og fik afklaret det sidste, hvorefter den blev sendt til Trafik- og Byggestyrelsen. Behagelig og effektivt firma.

Direktør Tigotek Aps

God og saglig rådgivning fra Airborne Consult har medført at vi i Landinspektørfirmaet LE34 er blevet godt klædt på til at udføre droneopgaver over Danmark og Sverige. Airborne Consult har blandt andet været med til at sikre os dispensation efter kategori 1a til flyvning med vores egen udviklede drone.

Partner Landinspektørfirmaet LE34