Dronekursus

Næste kursus

No event found!

Andre dronerelaterede kurser

Hos ABC Flight Academy har du mulighed for at tage flere dronerelaterede kurser via vores samarbejdspartnere.

Typekurser

Vores instruktører har meget brede og praktiske erfaringer med mange forskellige dronetyper og fabrikater, både med multirotor og fastvingede dronetyper f.eks. DJI M-600 eller SenseFly eBee. Du har måske lige købt en ny drone og er måske lidt usikker på hvordan den flyver og hvilke funktioner og muligheder den har - Her vil du få glæde af andres erfaring og viden inden du selv kaster dig ud i at eksperimentere. Typisk vil et sådant kursus være et én-til-én undervisning, dvs du har din egen instruktør til rådighed.

Foto/video

Udover de godkendte dronekurser har vi mulighed for at tilbyde andre kurser via vores samarbejdspartnere. På vores foto og video kurser vil vi primært koncentrere os om optageteknikker, anvendelse af dronernes kamerafunktioner og ikke mindst mere avancerede og kreative flyve- og kameraførings mæssige teknikker. Du vil også få viden om hvordan du “ser billedet” inden du flyver og hvordan du kan udnytte terrænets og omgivelsernes muligheder. Undervisningen vil variere mellem teori og praktiske øvelser under kyndig vejledning, og du vil få mulighed for at arbejde med dine egne optagelser og optimere disse. Kurserne er primært målrettet erfarne dronepiloter der har de grundlæggende flyvefærdigheder på plads og som gerne vil op på “next level” som dronefotograf. Du kommer til at prøve avancerede flyvemønstre og optageteknikker.

Personlig flyvetræning

Personlig flyvetræning – Ønsker du dig din helt egen flyveinstruktør, hvor du får én-til-én undervisning af en erfaren dronepilot med kendskab til netop den drone du har købt , eller bare ønsker at få enetimer i droneflyvning er det også noget vi med stor glæde tager os af. På disse kurser får du hjælp til at kaste dig ud over “redekanten” med en instruktør til at hjælpe med den grundlæggende flyveteknik og som kan gribe ind hvis der sker noget uventet man måske ikke lige kan redde sig ud af. Vi forsøger også at vejlede dig med en bedre flyveteknik hvis du allerede har flyveerfaring, men kun har denne erfaring fra egne flyvninger - Her kan vi hjælpe med de erfaringer vi selv har fra mange hundrede flyvetimer med forskellige opgaver, f.eks. natflyvning under vanskelige forhold, vindmølle inspektioner, byggepladser, skibe og opmålingsopgaver. Husk - Man skal lære af sine erfaringer - men det er meget sjovere - og billigere - at lære af andres erfaringer. Og vi har betalt de lærepenge der skal til!!!

SORA

Udover dronekurserne tilbyder ABC Flight Academy også en SORA uddannelse, således at droneoperatører selv har mulighed for at udarbejde SORA risikovurderinger og udarbejde den krævede CONOPS og operationsmanual.
ABC Flight Academy har arbejdet med SORA siden 2018, og været på kursus i SORA i Norge og Holland. Metoden giver vejledning til både luftfartsmyndighederne og drone operatørerne i hvad der kræves for opnå en driftstilladelse til at flyve en drone i et givet driftsmiljø i Specific Class.
SORA er primært rettet mod de operatører der skal operere i "Specific Category".
ABC Flight Academy har afholdt SORA kursus for flere virksomheder der fremover vil operere i "Specific Category" og "Certified Category".
De nye EASA Regler trådte i kraft pr. 31. december 2020, med en overgangsordning på 2 år, det vil sige alle droneoperatører der ønsker at fortsætte med at operere med legacy droner over 4 kg, eller drone operatører i “Open Category” der har et driftsmiljø der ikke er dækket af et standard scenarie, skal være godkendt inden d. 01. januar 2023.

Pix4D og Ortografi

Overvejer du at arbejde professionelt med 2D- eller 3D kortlægning med droner?
Vi har udarbejdet et kursus, der giver dig den nødvendige viden til at kunne arbejde med PIX4D-mapping software.
Vi tager udgangspunkt i Pix4D, men anden software som f.eks. DroneDeploy berøres også.
Vores undervisere er uddannet hos Pix4D og DroneDeploy, og har stor praktisk erfaring med brugen af disse softwareløsninger. Så du har en også sparringspartner i os, der kan hjælpe dig videre, når du skal ud og anvende din viden i praksis.
Kurset er komprimeret og varer i 1 dag med efterfølgende øvelser og opgaver, som du kan tage med hjem og øve dig på.