godt-nyt-om-din-droneforsikring

Godt nyt om din droneforsikring

Udgivet den 16. april 2024

Droneforsikring

ABC Flight Academy har altid arbejdet på at få forsikringer på de mest fordelagtige vilkår og mest rimelige priser til vores kunder. Derfor har vi indgået et samarbejde med Coverdrone i Holland, hvor du kan tegne en rigtig droneforsikring der dækker iht EU forordning 2004-785.

Hvad koster en droneforsikring?

Hos Coverdrone kan du tegne en ansvarsforsikring for fritidsmæssig flyvning fra kun ca. 17 Euro (ca 130 kr) i årlig præmie.

Flyver man ikke så meget kan man vælge at tegne en forsikring på dagsbasis, ugebasis, eller på månedsbasis – Og det er billigt! Dog skal man bare huske at gøre det hver gang. Med en et-årlig forsikringspræmie på kun 17 euro er det næsten ikke besværet værd.

Hos Coverdrone kan du derudover tegne en kaskoforsikring, også for droner der ikke er fabriksnye.

Her er der frit valg på alle hylder med hensyn til, hvilken dækning man ønsker – og ud fra det beregnes en præmie, der absolut er rimelig i forhold til danske forsikringsselskaber.

Desuden foregår det hele på dansk, police, vilkår, faktura m.m. og skulle der opstå en sag ifm. erstatning er det i en dansk retsal, iht. danske lovbestemmelser.

Hvis du vil vide mere om CoverDrone, kan du klikke her; Om Coverdrone 

Hvornår skal man have en droneforsikring?

Det er et lovkrav at have en ansvarsforsikring, hvis dronen vejer over 250 gr.

Forsikringer til fritidsmæssig flyvning

Uanset vægten på dronen anbefales det, at man har en ansvarsforsikring til dronen – Ellers er det dig, der selv skal betale erstatning ved et uheld.

Nogle forsikringsselskaber i Danmark dækker for fritidsmæssig flyvning med droner via indboforsikringen, dog kun som ansvarsforsikring. Der er dog ofte begrænsninger for bl.a. vægt og andre forsikringsforhold ifm. særlige tilladelser.

Det er kun få danske forsikringsselskaber, som dækker for kaskoskader under flyvning.

Coverdrone kan tilbyde både drone ansvarsforsikring og kaskoforsikring til meget fordelagtige priser, med bedre dækning og betingelser end mange andre forsikringsselskaber.

Forsikringer til erhvervsmæssig flyvning

En privat indbosforsikring dækker aldrig for erhvervsmæssig flyvning. Med det menes der, hvis man modtager enhver form for ydelse for flyvningen, f.eks penge, modydelser, en flaske god vin eller lignende – I et sådan tilfælde skal man have en særlig droneforsikring, der dækker for erhvervsmæssig flyvning.

Her kan Coverdrone tegne en ansvarsforsikring samt fuld kaskodækning for både dronen og udstyr i luften og eventuelt også udstyr på jorden.

Det er ikke helt ualmindeligt, at man kan have en mindre formue hængende i luften, og her er det meget rart, at man kan få erstatning, hvis dronen kommer ned, som en kasse øl fra femte sal.

Hos Coverdrone er det muligt at skræddersy sin kaskoforsikring helt ned i detaljerne. De fleste danske forsikringspolicer tilbyder en standard police, med alle mulige forbehold, som du kan tage eller lade være.

Priser:

Pristilbud på forsikringen får du ved at udfylde den ansøgningen hos Coverdrone; Quote

Herefter kan du evt. tilpasse lidt mere, så du til sidst får et tilbud/pris på netop lige det du ønsker.

Når du er tilfreds med tilbuddet, kan du acceptere det og stå med forsikringspolicen i hånden umiddelbart efter.

Du kan nu trygt sende din drone i luften!

Tjener ABC Flight Academy penge på det?

Ved bestilling af et pristilbud kan du vælge ABC Flight Academy som “Introducer”, får vi 2.3% i “Introducer Fee”.

Det vil sige vi tjener den formidable sum af ca. 3 kr. pr. forsikring, der bliver tegnet til fritidsmæssig flyvning. Så det tager nok et stykke tid før vi bliver mangemillionærer på den konto. Men det er heller ikke vores intention. Vi ser hellere droneforsikringer på rimelige vilkår, der dækker det de skal – Hverken mere eller mindre.