Om os

Næste kursus

No event found!

Om virksomheden

ABC Flight Academy

I 2016 blev ABC Flight Academy ApS autoriseret som godkendt uddannelsessted for dronebevisuddannelsen.

ABC Flight Academy ApS er i dag det officielle virksomhedsnavn, da vores primære aktivitet er dronekurser af forskellig art.

ABC Flight Academy ApS er medlem af brancheforeningen DroneDanmark, og er aktivt medlem af brancheforeningens bestyrelse.

Udover dette er vi medlem af flere internationale netværksgrupper indenfor dronebranchen.

Det indebærer, at vi konstant er på forkant med de nyeste tiltag inden for branchen, at vi vidensdeler og er med i diverse fora, der løbende påvirker myndighederne for en bedre og relevant lovgivning.

Airborne Consult

Airborne Consult ApS blev etableret i 2014 med base i Gl. Ølstykke i Nordsjælland som konsulentvirksomhed med speciale indenfor luftfarts branchen.

Airborne Consult er i dag en produktionsenhed under ABC Flight Academy ApS og yder konsulentarbejde og totalløsninger for erhvervsdrivende, der anvender droner i deres virksomhed.

Udover dette udfører vi indregistrering af luftfartøjer på dansk luftfartøjsregister og er tilknyttet som ekstern Quality Auditor for flere luftfartselskaber.

Vi er dem fra landet – Lidt til venstre for København

Sagt på en anden måde – så forsøger vi at afdramatisere noget, der for mange kunder kan virke uoverskueligt.

Vi forsøger, i uhøjtidelig dialog med vore kunder, at bringe dramatikken ud af tingene, taler og skrive et sprog, så alle er med.

Men vi kan også tale det sprog, luftfartsmyndighederne taler, forstå hvad de mener og give svar, som de kan bruge i deres sagsbehandling.

Vi ser kundens problematik i forhold til løsningen af en given opgave som vores udfordring.

En udfordring, vi skal løse sammen med – og for kunden.

Via denne tilgang mener vi, at kunden kommer godt og helskindet igennem et projekt, og så alligevel har en føling med processen.

Vi tager den tid – og de møder, der nu engang skal til, så vi alle er enige om, hvor vi er henne i processen.

Og så laver vi vores arbejde færdigt – vi slipper ikke kunden, før projektet er gennemført.